Cautare

130 de rezultate pentru "clinici osteoporoza" (3.16 secunde)
Cum sa ne ferim de fracturi Fractura de col femural sau de sold este o afectiune intalnita cu precadere la persoanele de peste 65 de ani, cunoscute cu osteoporoza.
Osteoporoza sau hotul tacut”, cum o numesc medicii, afecteaza anual circa 200 de milioane de femei la nivel mondial, dintre care 1 milion sunt romance, se arata in cele mai recente rapoarte statistice.
Realizarea unei clinici private in curtea Spitalului Judetean "Sf. ... La sfarsitul anului trecut, in ultima sedinta a Consiliului Judetului (CJ), s-a dezbatut proiectul realizarii unei clinici private in curtea celui mai mare spital clinic din Galati.
- deplasarea sau torsionarea vertebrelor (cauzata de ingrasare, de sarcina sau de varsta post-menopauza, la femeile de peste 60 de ani obeze ori cu osteoporoza). ... Tasarea corpului vertebral, fie spontana, fie in urma unei caderi, la persoanele varstnice cu osteoporoza. ... - osteoporoza (la menopauza, senilitate, imobilizare);
- In centrul nostru medical si in cabinetele din Bucuresti si din tara cu care colaborez, un foarte mare numar de oameni si-au rezolvat problemele de sanatate, chiar si pe acelea socotite nevindecabile, cum ar fi cancerul, diabetul, hepatita sau osteoporoza.
Dezvoltatorii privati din domeniul medical vor construi sau reabilita, in urmatorii ani, 43 de spitale, clinici si cabinete private, conform Raportului Spitalelor si Clinicilor, realizat de compania IBC Focus, preluat de catre BankNews, care citeaza NewsIn.
in clinici particulare. ... Din pacate, multi pacienti romani opteaza pentru clinici particulare straine, "desi sunt cazuri ce nu pot fi rezolvate".
consiliere medicala, psihologica si juridica, informare si indrumare catre clinici din strainatate, contactare si mentinere legatura cu centre medicale din afara tarii pentru bolnavii care nu pot beneficia de tratament sau interventii chirurgicale in Romania. ... consilierea medicala si psihologica, accesul la informatii actualizate si verificate despre clinici, medici, tratamente.
probleme de circulatie sanguina si probleme legate de scheletul uman, osteoporoza si artroza. ... - ateroscleroza - varice si ulcer varicos - osteoporoza - artroza - hiperglicemie - arterita Prin substantele active pe care le contine poate avea urmatoarele efecte:
-oboseala neexplicata - diaree cronica la sindrom de malabsorbtie important,- -statura mica -anemie -tulburari de tranzit -flatulenta -meteorism (balonare) -dureri abdominale recurente -afte bucale -eroziuni de smalt dentar -scadere in greutate -depresie -eruptie cutanata (dermatita herpetiforma) -dureri articulare sau spasme musculare -osteoporoza precoce -avorturi recurente -infertilitate.
Apoi trebuie facute toate analizele medicale la zi, vaccinurile obligatorii si unele suplimentare cerute de anumiti asiguratori si inscrierea in evidentele unei clinici veterinare autorizate.
"Semnele rosii constituie milioane de vase de sange amestecate (...)", potrivit reprezentantului unei clinici din Nottingham.
35, etaj 1, sector 3, Bucuresti, se deosebeste de toata celelalte clinici prin designul aparte regasit in fiecare colt al acestei clinici, dar si prin faptul ca orice produs, orice obiect din cadrul acesteia este autorizat si se incadreaza in normele cabinetelor si de igiena sanitara europeana.
Aceasta este ideea de la care au pornit reprezentantii celei mai mari clinici de vertebrologie de la noi din tara, atunci cand au lansat pachetele de vacanta si tratament destinate turistilor din strainatate, dar si de la noi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
In 10 ani, cu ajutorul a peste 30 de medici, in 3 clinici din Bucuresti, 16.000 de persoane au slabit mai mult de 201.000 de kg si si-au rezolvat problemele de sanatate prin alimentatie.
O femeie de 79 de ani a murit chiar in fata unei clinici medicale din municipiul Vaslui. Aceasta a cazut la pamant, iar martorii au asistat neputinciosi la cumplitul incident.
uneori fractura apare dupa un traumatism de mai mica importanta, care actioneaza asupra unui os fragilizat printr-o suferinta anterioara (osteoporoza, tumoare osoasa).
Atat IL-6 cat si TNF-alpha sunt markeri ai inflamarii sistemice ce provoaca durere si care pot duce la osteoporoza si la afectiuni autoimune.
Oameni de stiinta au demonstrat faptul ca trecerea unui organism la un regim de hrana limitat in calorii reduce frecventa bolilor legate de imbatranirea organismului, precum cancerul, osteoporoza sau boli ale inimii.
google-analytics.com